LEVERANS OCH FRAKTKOSTNADER

Vi använder oss av PostNord MyPack Collect som leveransmetod inom Sverige. Fraktkostnaden är för närvarande 79 SEK. Gratis frakt erbjuds vid köp över 1500 SEK. Dina varor skickas normalt inom 2 arbetsdagar och leveranstid är normalt 2-3 arbetsdagar.

Vi kan för närvarande bara leverera till adresser inom Sverige och endast till privatpersoner.

Vid leveransförsening överstigande 14 dagar har du som kund rätt att häva köpet och erhålla full ersättning.

ÅNGERRÄTT & RETUR

Som konsument har du 14 dagars ångerrätt på ditt köp räknat från den dag du tar emot varan.

För att utöva din ångerrätt kontakta kundtjänst på reklamationer@konstsmide.se för att erhålla retursedel/etikett. Före retur fyll i returorsak på formuläret som medföljer varan.

Om du har frågor går det bra att kontakta oss på:

reklamationer@konstsmide.se

För varor som returneras oanvända, med originaletiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet inklusive ursprunglig fraktkostnad.

Enligt Distansavtalslagen (2005:59) 2 kap 15 § 2 kan du bli skyldig att ersätta för varans värdeminskning i den mån den beror på att du hanterat varan i en större omfattning än vad som varit nödvändigt. I sådant fall kan det återbetalade beloppet komma att reduceras motsvarande värdeminskningen.

REKLAMATIONER

Om du inte är nöjd med en vara och önskar reklamera så kontakta kundtjänst på reklamationer@konstsmide.se för att erhålla retursedel/etikett. Före retur fyll i returorsak på formuläret som medföljer varan.  Hela beloppet inkl fraktkostnad återbetalas via Klarna när varan har returnerats till Gnosjö Konstsmide AB.

Enligt konsumentköplagen har du alltid rätt att reklamera en vara inom 3 år om du kan påvisa att varan var felaktig från början.

Vid en eventuell tvist kommer vi att följa svensk lag och Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Se våra fullständiga köpvillkor  här.