Bildbank

SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD!
Vänligen hör av dig till reklam@konstsmide.se om du önskar någon bild ur vårt sortiment.

 

 

Välkommen att använda bilder från våra bildbanker: 
Jul- och dekorationsbelysning   |   ​Trädgårds- och utebelysning
Du hittar information om inloggning och gällande villkor nedan. 

 

Ny användare

Registrera du dig här för att ansöka om lösenord. Ansökningarna granskas av Konstsmide, det kan därför ta upp till ett dygn innan lösenordet skickas till e-postadress du angivit. Det är samma lösenord till båda bildbankerna.
Jul- och dekorationsbelysning   |   ​Trädgårds- och utebelysning

Villkor

I vårt bildarkiv - Konstsmide Image Bank - finns bilder på samtliga våra produkter. Accepterar du våra villkor för användning är det fritt att ladda ned dem för att användas som säljstöd. Bilderna får endast användas av Konstsmides återförsäljare som säljstöd för Konstsmides produkter. Du som användare har ansvar för att bilderna inte sprids eller hamnar i orätta händer samt att hanteringen inte missköts. Uppfyller användaren inte villkoren har Konstsmide rätt att dra in rättigheterna. Bilderna får inte användas så att de på något sätt kan skada Konstsmide eller Konstsmides varumärke. Ditt lösenord är personligt och får inte skickas vidare.

Vanliga frågor

Jag får följande felmeddelande, vad är fel?
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ’80040e14’ [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Incorrect syntax near the keyword ’ORDER’. /searchres.asp, line 154 (155)

Om du varit inaktiv en längre stund, och tvingats logga in på nytt, kan det krävas att användaren rensar webläsarens historik och tömmer cache minnet innan man loggar in igen.

Även om man själv valt att logga ut från bildbanken, och vill logga in på nytt, kan det krävas att användaren rensar webläsarens historik och tömmer cache minnet innan man loggar in igen.

Varför kan jag inte logga in med mitt lösenord?
För att kunna använda Konstsmide Image Bank måste din brandvägg tillåta trafik genom port 8001. (Kontakta din nätverksadministratör om du sitter i ett nätverk.)

Personuppgifter 

Genom att logga in på Konstsmide Imagebank så ger du samtycke att vi sparar uppgifter om dig som användare, utan dessa uppgifter kan vi ej lägga upp dig som användare. De personuppgifter vi behandlar är de som du själv väljer att lämna till oss, till exempel om du kontaktar oss via formuläret på hemsidan eller skickar e-post till oss. Dessa uppgifter kommer vi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Om du anmäler dig till nyhetsbrevet kommer uppgifterna även att användas i samband med hanteringen av utskick samt i marknadsföringssyften.

Personuppgifterna kan komma att lämnas ut till våra samarbetspartners på det sätt och i den omfattning som krävs för att kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig i form av till exempel utskick av nyhetsbrev. Som registrerad har du rätt att få information om vilka uppgifter vi har sparade om dig samt få eventuellt felaktiga uppgifter rättade eller begära att bli raderad. Personuppgiftsansvarig är Gnosjö Konstsmide AB. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran enligt stycket ovan ber vi dig kontakta info@konstsmide.se.

Utomhusslingor

Se alla