Listpris

Ljusfärg:

Färg:

Lägg i varukorg Ej i webblager
Produktinformation
  • {{usp}}

Produktdetaljer
Reservdelar och tillbehör
Produktdokument
{{ document.filename }} Ladda ned
Variantresurser
{{ document.filename }} Ladda ned
Energietikett
{{ matchedItem.energy_label1.filename }} Ladda ned
{{ matchedItem.energy_label2.filename }} Ladda ned
Leverans & returer

LEVERANS OCH FRAKTKOSTNADER

Vi använder oss av PostNord MyPack Collect som leveransmetod inom Sverige. Fraktkostnaden är för närvarande 150 SEK. Gratis frakt erbjuds vid köp över 1500 SEK. Dina varor skickas normalt inom 2 arbetsdagar och leveranstid är normalt 2-3 arbetsdagar. 

Vi kan för närvarande bara leverera till adresser inom Sverige och endast till privatpersoner. Alla leveranser sker till ditt lokala ombud.

Vid leveransförsening överstigande 14 dagar har du som kund rätt att häva köpet och erhålla full ersättning.

ÅNGERRÄTT & RETUR

För att utöva din ångerrätt kontakta kundtjänst på reklamation@konstsmide.se för att erhålla en returkod. Retursedel hittar du på postnord.se eller på ditt lokala utlämningsställe. Före retur fyll i returorsak på formuläret som medföljer varan. Har du tappat bort ditt returformulär kan du ladda ner och skriva ut en ny version här. Vänligen notera att vi inte har någon returrätt på våra reservlampor eller reservdelar.

Om du har frågor går det bra att kontakta oss på:

reklamation@konstsmide.se

För varor som returneras oanvända, med originaletiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet exklusive ursprunglig fraktkostnad via Klarna när produkten har returnerats till Gnosjö Konstsmide AB.

Enligt Distansavtalslagen (2005:59) 2 kap 15 § 2 kan du bli skyldig att ersätta för varans värdeminskning i den mån den beror på att du hanterat varan i en större omfattning än vad som varit nödvändigt. I sådant fall kan det återbetalade beloppet komma att reduceras motsvarande värdeminskningen.

REKLAMATIONER

Om du har upptäckt ett fel på en vara och önskar reklamera den vänligen kontakta kundtjänst på reklamationer@konstsmide.se med en beskrivning på felet samt en bild, så kontaktar vi er för vidare åtgärd. Före retur fyll i returorsak på formuläret som medföljer varan. Har du tappat bort ditt returformulär kan du ladda ner och skriva ut en ny version här. 

Enligt konsumentköplagen har du alltid rätt att reklamera en vara inom 3 år om du kan påvisa att varan var felaktig från början.

Vid en eventuell tvist kommer vi att följa svensk lag och Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Se våra fullständiga köpvillkor här.

Choose country or region: